אודות

אז איך הכל התחיל?

בינואר 2010, שנה וחצי לפני פרוץ המחאה החברתית זיהו שני מייסדי הרשת, אריק שמש ושרון חסיד ישורון, כי קיים צורך אמיתי במזון מהיר איכותי ובמחיר הוגן. הם הבחינו שסגמנט הפיצריות מתחלק באופן גס לשניים: פיצות יקרות הנתפסות איכותיות ופיצות זולות אשר נתפסות כלא איכותיות. 


הם האמינו שאפשר אחרת... שניתן להציע לקהל הרחב את המאכל האיטלקי האהוב במחיר הוגן ובאיכות בלתי מתפשרת והגבוהה ביותר לצד דרגת הכשר מהודרת.


המיזם יצא לדרך והסניף הראשון בבני ברק הוקם.


בשנת 2013, כחלק ממימוש חזון הרשת, הצטרפה רשת פיצה שמש למהפכת האיכות של מחלבת טרה ומתחייבת היום ל-100% גבינת נעם ובצק ללא חומרים משמרים ב-100% מהסניפים.


כמו מרבית הגילויים החשובים בהיסטוריה שהתגלו במקרה, גם כאן גילו המייסדים כי האינטואיציה בשילוב החלום שלהם יצרו נוסחה מנצחת להכנת הפיצה האיכותית ביותר, במחיר ההוגן ביותר ובהכשר מהדרין. יזמים נוספים הבינו כי משהו טוב קורה בפיצרייה הקטנטנה והחדשה וביקשו להצטרף להצלחה... כיום רשת פיצה שמש מונה למעלה מ-40 סניפי זכיינים משגשגים מטבריה שבצפון ועד באר שבע שבדרום.