שאריות של פיצה לא מומלץ לזרוק והן יכולות לשמש אתכם לארוחה הבאה שלכם ולהשתלב מצויין בכל ארוחה במהלך היום. אפשר להוסיף את שאריות הפיצה לארוחת הבוקר הבאה שלכם בתור פחמימה עיקרית ולאכול אותן יחד עם סלטים, סוגים שונים של גבינות וממרחים. אם אתם רוצים לשמור את השאריות לארוחת הערב, תוכלו לשלב אותן מצויין עם ביצה קשה או חביתה. בהמשך המאמר נסביר כיצד לאחסן נכון שאריות של פיצה בכדי שישארו טריות ואיכותיות לארוחות הבאות שלכם.
אחסון נכון של שאריות פיצה במקפיא
אם נשארות לכם שאריות של פיצה בבית, דבר ראשון שיש לעשות עם השאריות הוא להמתין שהן יתקררו ויגיעו לטמפרטורת החדר. לאחר שכל הפיצות או השאריות שנשארו התקררו, יש להעביר אותן לקופסת פלסטיק יבשה ואטומה. קופסה אטומה תמנע מהבצק של הפיצה להתייבש ולספוג ריחות וטעמים של מאכלים אחרים. בכדי שהשאריות והפיצות לא ידבקו אחת לשנייה, מומלץ לשים נייר אפייה בין החתיכות שנשארו במטרה לשמור על הפיצה שלכם פריכה. המחמירים יותר ממליצים לעטוף כל פיצה או חתיכה של פיצה בנפרד עם נייר אלומיניום או ניילון נצמד על מנת לשמור על הטריות של הפיצה.
האם אפשר לאחסן במקפיא פיצה בקרטון?
הדרך הכי מהירה וקלה לאחסן פיצה או שאריות של פיצה היא באמצעות הכנסת קרטון הפיצה למקרר עם כל השאריות שנשארו. זהו הפתרון המהיר ביותר אבל הוא לא מומלץ בכלל! למרות שקרטון הפיצה נראה אטום וסגור הוא אינו שומר על הבצק, הגבינה והרוטב טריים כאשר הפיצה נמצאת במקפיא. אם עקבתם אחרי ההוראות שלנו לאחסון הפיצה באדיקות בתחילת המאמר, זה הזמן ללמוד איך להפשיר את הפיצה בכדי שתהיה טעימה כאילו היא הגיעה עכשיו עם השליח. שאריות פיצה קפואות מומלץ לחמם בתנור ולא במיקרוגל. את התנור יש לחמם מראש ל-190 מעלות ולשים את שאריות הפיצה בתנור בתוך תבנית עם נייר אפייה לזמן של כ-12 דקות. יש לעקוב אחר שאריות הפיצה כל מספר דקות ולהוציא אותה במידה והיא כבר מוכנה מספיק לטעמכם.
הקפאה ואחסון של פיצה איכותית
בכדי להנות מפיצה איכותית באמת גם לאחר ששמרתם עליה בהקפאה במקרר של הבית, אתם צריכים להזמין פיצה הכוללת רוטב עגבניות ללא חומרים משמרים וגבינה באיכות גבוהה, בשילוב מגוון תוספות לבחירתכם. אנחנו ברשת פיצה שמש מציעים לכם את כל זה ואף יותר. התקשרו אלינו עכשיו למספר הטלפון המופיע בראש האתר והזמינו את הפיצות המשובחות שלנו מאחד הסניפים הקרובים לביתכם.